Is een product niet zoals je had verwacht of wil je het om een andere reden retour sturen? Dat kan. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. De kosten voor de retourzending (van jou naar de webwinkel) zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder).
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden.

Stuur een e-mail naar info@mlinterior.nl om je retour aan te melden. Na aanmelding ontvang je per email een retourformulier van ons wat ingevuld bij de retourzending gevoegd moet worden. Gebruik de adresgegevens onderaan het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 
Bewaar het verzendbewijs van de vervoerder goed. Jij bent verantwoordelijk voor het pakket totdat het bij ons afgeleverd is.

© 2020 - 2022 ML Interior | sitemap | rss